eenvoudig en snel

Met ons CMS-systeem onderhoud je zelf je eigen website, handig toch?

daar wordt iedereen gelukkig van

Met ons CMS-systeem is het voor jou een eitje om zelf nieuwe pagina’s en afbeeldingen toe te voegen. Je hoeft dus niet te wachten tot wij jou kunnen helpen. Op iedere moment van de dag heb je toegang tot je eigen CMS-systeem. Handig wanneer je bijvoorbeeld een nieuw product hebt dat je snel op je website wilt laten zien. Of als je een nieuwtje hebt dat je direct aan de hele wereld bekend wilt maken!

i

teksten aanpassen

Teksten en berichten kun je zelf snel en eenvoudig 24/7 via het CMS maken. Goede teksten schrijven is belangrijk voor je vindbaarheid op het internet. Vind je webteksten schrijven lastig of heb je er geen tijd voor? Onze tekstschrijvers staan voor je klaar!

foto's inladen

Een goede foto zegt meer dan duizend woorden. Dus goede foto’s tonen op je website is heel belangrijk. Via het CMS kunt je in enkele klikken je foto’s uploaden vanaf de computer. Wil je iets speciaals, dan ontwerpen we het graag voor je.

Hulp met CMS

Na een goede uitleg van het CMS kun je geheel zelfstandig aan de slag. Ook hebben we duidelijke video’s voor je klaarstaan die je kan bekijken als je het even niet weet. En kom je er helemaal niet uit, dan staan onze specialisten voor je klaar om je te helpen.

OOK ZELF MAKKELIJK JE WEBSITE AANPASSEN?

Wij staan graag voor je klaar!

OOK ZELF MAKKELIJK JE WEBSITE AANPASSEN?

Wij staan graag voor je klaar!

bekijk de video’s van ons cms-systeem

Zelf eenvoudig teksten en foto’s aanpassen

l

tekst aanpassen

foto's inladen